Kõik artiklid

Miks õppida inglise keelt?

Kuigi inglise keel ei ole maailmas kõige rohkem räägitav emakeel, on see üks mõjukamaid, kui mitte kõige mõjukam keel. Seda mõistetakse peaaegu kõikjal maailmas vähemalt mingil määral. Seetõttu on inglise keele õppimine, või vähemalt selle põhitõdede omandamine, suureks eeliseks, olenemata sellest, kus te maailmas viibite.

Pole vahet, kas olete noor või vana; inglise keele õppimiseks ei ole kunagi liiga hilja. Eriti välismaal reisides on keeleoskus oluline vara, kuna saate suhelda paljude inimestega erinevates olukordades. Mõnes riigis mõistetakse soome keelt, kuid sellele ei tohiks täielikult loota. Ei tohiks eeldada, et kuna Hispaanias elab palju soomlasi, räägivad ka kohalikud soome keelt.

Keeleoskus võib olla kasulik ka kodus Soomes. Võib juhtuda, et turist välismaalt küsib teilt abi või suuniseid, rahvusvahelise ettevõtte juht külastab teie töökohta või olete internetist leidnud ilusa roa, mida sooviksite valmistada, kuid ei leia sellele soomekeelset retsepti. Või võib-olla soovib teie ülemus saata teid tööülesandele välismaale, kuid olete mures, kuidas hakkama saada oma piiratud keeleoskusega.

Seega võib inglise keele õppimine osutuda kasulikuks üllatavates olukordades. Isegi kui te veel keelt täiuslikult ei valda, ärge kaotage lootust. Kõige tähtsam on proovida ja õppida oma vigadest. Isegi kui täna ei mäleta teatud lauset või terminit, võib nädalapärast olukord olla hoopis teistsugune. Keegi ei õpi inglise keelt üleöö, kuid väikese igapäevase harjutamisega saate üllatavalt kiiresti põhitõed selgeks.

Alustage inglise keele õppimist juba täna!

Looge tasuta konto ja alustage inglise keele õppimist juba täna!
Loo konto