Kõik artiklid

Kellele on English-Online mõeldud?

English-Online pakub võimalust õppida inglise keelt igas vanuses inimestele, olenemata nende eelnevast teadmiste tasemest. Olenemata sellest, kui vana olete ja milline on teie praegune teadmiste tase, leiate kindlasti sellelt veebisaidilt endale sobiva sisu.

Sinu jaoks!


Oleme ehitanud English-Online'i enda, oma sõprade ja tuhandete teiste inimeste jaoks, kes soovivad inglise keelt õppida, kuulates emakeelseid kõnelejaid.

Kommunikatsioonivabadus!


Sinule, kes oled õppinud inglise keele grammatikat, kuid ei oska keelt sujuvalt rääkida — oleme ehitanud English-Online'i just sinu jaoks!

MITTE igav õppimine!


Sinule, kes oled inglise keelt õppinud igavatest õpikutest ja ei suuda sammu pidada emakeelsete inglise keelt rääkivate inimestega, kui nad kiiresti räägivad — oleme ehitanud English-Online'i just sinu jaoks!

Õige hääldus!


Sinule, kes soovib alates algusest kuulata õiget inglise keele hääldust ja parandada oma inglise keele kõne tajumist läbi kaasaegse tehnoloogia — oleme ehitanud English-Online'i just sinu jaoks!

Rikasta kiiresti oma sõnavara!


English-Online on neile, kes soovivad parandada oma arusaamist inglise keelest, lugemisoskust ja hääldust. English-Online on kasulik ka neile, kes soovivad kiiresti laiendada oma sõnavara ja meelde jätta 20–40 uut sõna iga päev.

Alustage inglise keele õppimist juba täna!

Looge tasuta konto ja alustage inglise keele õppimist juba täna!
Loo konto