Kõik artiklid

Inglise keele tähtsus

Nagu me kõik teame, elame globaliseerumise ajastul. Maailma universaalne keel, inglise keel, on globaliseerumise oluline element ja seda kasutatakse mitmesugustes riikides. Seetõttu, et püsida kursis üleilmsete suundumustega, loetlevad enamik ülikoole üle maailma inglise keele ühe esmase aineainena. Teie inglise keele oskustase on sageli väga oluline või isegi otsustav tegur, kui on tegemist teatud ametikohtadele kandideerimise, ülikooli vastuvõtmise ja erinevate institutsioonide liikmeks astumisega.

Pärast sisseastumise näiteid ja sissejuhatavaid esitlusi sisaldab vastuvõtu lõplik voor tavaliselt intervjuud inglise keeles. Ettevõtted tunnustavad ja aktsepteerivad neid kandidaate, kes lisaks asjakohastele oskustele ja kvalifikatsioonile suhtlevad ka vabalt inglise keeles.

Meil on mõned meeldivad ja kergesti teostatavad soovitused kõigile, kes soovivad oma inglise keele teadmisi parandada:

  1. Veetke igapäevaselt vähemalt 5 minutit ingliskeelsete lasteraamatute lugemisele.
  2. Lugege nalju või vaadake multikaid inglise keeles.
  3. Alustage päevikut, ainult inglise keeles. Kirjutage oma igapäevastest tegevustest, sellest, mida täna tegite või mida kavatsete homme teha.
  4. Kuulake igapäevaseid uudiseid keeles, mida õppida soovite.
  5. Rääkige oma sõpradega inglise keeles või seiske lihtsalt peegli ees. Kujutage ette, et peegelduses on keegi teine, ja alustage huvitavat teemat.
  6. Mõelge inglise keeles!

Mäletage: lugemine, kirjutamine, kuulamine, vaatamine ja lõpuks rääkimine inglise keeles on kindel viis, kuidas muuta oma inglise keel fantastiliseks!

Lisaks inglise keele tähtsusele tänapäeval on veelgi olulisem, et uue keele õppimisel töötaksite ka ennast pidevalt ja pühendunult arendate uusi oskusi.

Inglise keel on parim valik, kuna seda räägitakse üle maailma, ja see aitab teil ennast väljendada ja esitleda parimal võimalikul viisil, kus iganes te ka ei oleks.

Kokkuvõttes ei tohiks te õppimise ees karta. Pigem olge teadlikud, et visadus ja pühendumus on võtmetähtsusega.

Kui keskendute oma unistusele päevast päeva, siis pole te selle teostamisest kaugel!

Alustage inglise keele õppimist juba täna!

Looge tasuta konto ja alustage inglise keele õppimist juba täna!
Loo konto