Kõik artiklid

5 inglise keele õppimise peamist kasu

Uue keele õppimine on alati suurepärane mõte. See pakub teile uskumatuid eeliseid, millele toetub teadus! Üks kasulikumaid keeli, mida õppida, on inglise keel.

Täna räägib inglise keelt 1,5 miljardit inimest. Üle maailma on inglise keel riikide ja suurte tööstusharude vaikimisi valik. Te võite isegi üllatuda, et mõned riigid muutuvad inglise keele oskuse tõttu rohkem kättesaadavaks. Inglise keele õppimise eelised on tohutud ja ulatuslikud.

1. Teeni rohkem raha

Maailmas pole ehk ühtset globaalset keelt, kuid inglise keel on vaikimisi valik arvukate suhtlusvormide jaoks kogu maailmas. Seetõttu on üks inglise keele õppimise eeliseid see, et see suurendab oluliselt teie töölevõtmise potentsiaali. See pole mitte ainult ahvatlev tunnistus teie CV-s, vaid on ka statistiliselt tõestatud, et suurendab teie töölevõtmise potentsiaali.

Aastal 2014 ootasid teise keele oskusega tööturule sisenejad lisaks 10% kuni 15% palgatõusu.

Neis kolmes konkreetses valdkonnas on inglise keel eelistatud keel:

a. Äri

Globaliseerumine surus keele piirkondadesse, kuhu see muidu ei pruugi jõuda. Hiljutine LinkedIni küsitlus näitas, et 90% personalidirektoritest, tegevjuhtidest ja turundusjuhtidest väitis, et inglise keelt kõnelevad töötajad on nende ettevõtetele kasulikud. Nad tõenäoliselt väidavad seda, kuna inglise keele mõju ärimaailmale on olnud kaua aega tuntav. Täna on see ettevõtete sektoris kindlalt paigas.

b. Teadus

Teadus on samuti suures osas inglisekeelne kogukond. Uute terminite ja avaldatud artiklite tõenäosus inglise keeles ilmumiseks on suur, seega on inglise keele õppimise eelised tohutud.

c. Internet

Alustades kahest ingliskeelsest riigist (Ühendkuningriik ja Ameerika Ühendriigid), oli Internetil alati eelis inglise keelt kõnelevatele inimestele. Üheks inglise keele õppimise eeliseks on ligipääs 55% -le täna veebis saadaval olevast sisust.

2. Üks parimaid keeli reisimiseks õppimiseks

Kui arvate, et inglise keel viib teid ainult kohtadesse nagu Ameerika Ühendriigid, Ühendkuningriik ja Kanada, siis meil on teile suurepärased uudised: üle maailma on üle 50 ingliskeelse riigi. Paljudes linnades, eriti Euroopas, on inglise keel peaaegu mitteametlik teine keel, kus turistid moodustavad olulise osa kogukonnast. Isegi sellistes kohtades nagu Hiina, kus riigi 1,3 miljardist inimesest räägib keelt mõni miljon, on linnades suur võimalus kohtuda inglise keelt kõnelevate inimestega.

Lihtsalt vaadake mõnda maailma sihtkohta, kus saate tõesti tunda inglise keele õppimise eeliseid:

Lisaks on need vaid mõned riigid, kus inglise keelt intensiivselt kasutatakse:

Alustage inglise keele õppimist juba täna!

Looge tasuta konto ja alustage inglise keele õppimist juba täna!
Loo konto

3. Saage paremaks kirjutamises

Üks parimaid viise uue keele mõistmiseks on kirjutamine. Mida rohkem te kirjutate, seda rohkem satute uue keele kokkupuutumisse. See aitab teie raamatute mõistmist ja lõpuks ka teie loovust.

Klassiruumis kirjutamine aitab juurduda uue keele põhimõtetesse. Mõelge tagasi oma varajastele hariduspäevadele. Kui sageli kirjutasite oma tähestiku ja lihtsaid lauseid? Sama kehtib ka täiskasvanuna õppimise kohta. Selle regulaarne pingutus aitab teil võtta need lihtsad sõnad ja laiendada oma teadmisi. Lihtsad sõnad muutuvad keerukamaks ja varsti omate vajalikke kirjeldavaid sõnu, et saada loovaks kirjanikuks.

Sarnaselt muusikuks saamisega ei saa te oma tööriista mõista enne, kui olete selle tunde tunnetanud tundide kaupa. Sama kehtib inglise keele kohta. Alustage täna kirjutamist ja näete varsti selle eeliseid.

4. Nautige klassikalist kirjandust ja filme emakeeles

Viimase paari sajandi jooksul on paljud maailma klassikalised filmi- ja kirjandusteosed loodud inglise keeles. Kuigi saate juurdepääsu tõlgitud koopiatele, tundub lõpptootega alati midagi "valesti". Sama võib öelda ka inglise keelde tõlgitud klassikaliste teoste kohta. Sellised ebaõnnestunud tõlked muudavad raskeks hinnata mõnda suurepärast inglise keelt kõneleva kunstniku teost Shakespeare'ist kuni Stephen Kingini. Hitchcockist Scorseseni, et tõeliselt tunda suurepärast filmi- või kirjandusteost, on parim kogeda seda selle emakeeles.

Sarnaselt ühele inglise keele õppimise eelisele on teie arusaamine popkultuurist. Kui õpite mõnest tänapäeva suurest filmist, annate endale kohe teema, mis on seotud miljonite inimestega. Loodetavasti avanevad teile sellest rohkem rääkimise ja harjutamise võimalusi.

5. Immigratsiooni eelised

Kui te ei räägi inglise keelt, võib see tekitada teile olulise puuduse. Ameerika Ühendriikides kodanikuks saamiseks peate läbima inglise keele testi. Kuid inglise keel pole kasulik ainult riiki sisenemisel.

Töö leidmine on keeruline isegi siis, kui oskate inglise keelt. Ilma selleta muutub tööturg oluliselt kitsamaks. See põhjustab teie rahalises olukorras pinget ja üldist elukvaliteeti. Lisaks muudab see igapäevaelus toimetuleku uskumatult raskeks. Kujutage ette, et peate minema toidupoodi, bussijaama ja isegi haiglasse, ilma et inglise keelt mõistaksite.

Mõnedes peredes ei räägi uude riiki kolides iga põlvkond inglise keelt. Kui see on nii, kaasake pere. Õpetage vanemale põlvkonnale mõnda inglise keelt ja jälgige, kuidas nende päevad paranevad, saades aidata kodutööde ja teiste pereüritustega.